Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Ningbo Zhixing Electric Appliance Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Ιδρυμένος το 2008, ο προκάτοχος της επιχείρησης συμμετέχει κυρίως στην κατασκευή των πλαστικών πρώτων υλών και την παραγωγή των πλαστικών μερών.
Πρόσφατα έτη, μετά από τη προσεχτική εξέταση και το όραμα, η επιχείρηση αποφάσισε να εισαγάγει τον τομέα των μικρών εγχώριων συσκευών. Το εργοστάσιο μετονομάστηκε ως ηλεκτρική Co. Ningbo Zhixing, ΕΠΕ.

Η τεχνολογία είναι η αρχική παραγωγικότητα. Έχουμε τους επαγγελματικούς μηχανικούς των μικρών εγχώριων συσκευών, τεχνολογική καινοτομία ελέγχων, τολμάμε να εξερευνήσουμε και να λύσουμε τα τεχνικά εμπόδια. Αυτή τη στιγμή, επομένως, τα νέα προϊόντα έχουν τεθεί στην παραγωγή. Εκτός αυτού, η επιχείρηση έχει ένα επαγγελματικό ηλεκτρικό δωμάτιο δοκιμής εργαστηρίων και ζωής δοκιμής.
Εν τω μεταξύ, η επιχείρηση δίνει μεγάλη προσοχή στην εξασφάλιση ποιότητας. Στον εταιρικό πολιτισμό της επιχείρησης, καθορίζουμε ότι η ποιότητα είναι το ίδρυμα της επιβίωσης και της ανάπτυξης της επιχείρησης. Είναι με αυτό το είδος σκέψης ότι η επιχείρηση είναι εξοπλισμένη με μια πλήρη ομάδα των ποιοτικών επιθεωρητών, μια λογική διαδικασία επιθεώρησης, ακριβή πρότυπα επιθεώρησης και έναν πλήρη εξοπλισμό επιθεώρησης. Όλα είναι αυστηρά ελεγχμένη, ακατέργαστη επιθεώρηση μερών, επιθεώρηση γραμμών παραγωγής και μεγάλη τελική επιθεώρηση φορτίου. Ελαχιστοποιήστε τα ποσοστά ατέλειας προϊόντων με τη μέγιστη πιθανότητα. Κάθε ποιοτικός επιθεωρητής έχει υποβληθεί στην αυστηρή κατάρτιση από την επιχείρηση, και η ατέλεια των προϊόντων υποβιβάζεται. Είναι με τη σκέψη ότι η ποιότητα της επιχείρησης είναι πρώτη ότι η επιχείρησή μας έχει καθιερώσει μια μεγάλη και μακράς διαρκείας συνεργασία με πολλούς διεθνώς διάσημους πελάτες, η οποία έχει θέσει στερεά θεμέλια για τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη της επιχείρησής μας.
Αυτή τη στιγμή, η επιχείρηση έχει αναπτύξει τα νέα προϊόντα που είναι πολύ δημοφιλή μεταξύ των πελατών. Στο μέλλον, η επιχείρηση θα καινοτομήσει και θα αναπτύξει περισσότερους και τις καλύτερες εγχώριες συσκευές. Μετά από τις αδιάλειπτες προσπάθειες, θα υπάρξουν χρόνοι όταν θα ξεχωρίσει Zhixing στα κύματα της The Times και θα γίνει ο ηγέτης στη βιομηχανία. Η επιλογή μιας γραμμής φρόνησης πρόκειται να επιλέξει έναν καλύτερο αύριο.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Κίνα Ningbo Zhixing Electric Appliance Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Ningbo Zhixing Electric Appliance Co., Ltd. Ningbo Zhixing Electric Appliance Co., Ltd. Ningbo Zhixing Electric Appliance Co., Ltd. Ningbo Zhixing Electric Appliance Co., Ltd. Ningbo Zhixing Electric Appliance Co., Ltd. Ningbo Zhixing Electric Appliance Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : ZHIXING

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Ιδρύθηκε Έτος : 2018

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Ningbo Zhixing Electric Appliance Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Ningbo Zhixing Electric Appliance Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Ningbo Zhixing Electric Appliance Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Ningbo Zhixing Electric Appliance Co., Ltd. Πιστοποιήσεις